Jdi na obsah Jdi na menu
 


Archiv

zrucsky-pohar-4.jpg

 

zrucsky-pohar--plakat.jpg

zavod-201709.jpg

 

plakat-zrucsky-pohar-2016-upraveno1.jpg

 

zavod-1.jpg

25-nstup-vez.jpg

711-zzo-vez.jpg

 

pozvanka-2.jpg

letak-zruc-2014moje.jpg

 

kyti.jpg

Obrazek

z naší pobočky se zúčastnili:

ZM       Radek  Tomášek + Alfík z Černické stráně   -   4 místo
ZVV 1  Jindřich Fojtík  +  Agir Xebor Czech  -  2.místo
ZVV 1  Ivana Landovská  +  Artush Deny Dog - 3.místo
ZVV 1  Jaroslav Bárta  +  Barborka z Červeného Hrádku  -  4.místo
ZVV 1  Vladimíra Bártová  +  Borůvka z Červeného Hrádku  -  7.místo
ZVV 1  Lenka Tomášková  +  Bety od Myší boty  -  8.místo
ZVV 2  Jaroslav Bárta  +  Afrodita  z Červeného Hrádku  -  1.místo

 

 

hd-008.jpg

 

 

               

 

 

DEN BOXERA - 12.3.2005  

V sobotu 12.3.2005 se uskutečnila na kynologickém cvičišti ve Zruči plánovaná akce ÚP Boxerklubu Plzeň- Den boxera. Přestože se počasí ze začátku netvářilo právě přívětivě a cvičiště bylo pokryto vrstvou sněhu, byla účast na akci poměrně velká. Výcvik probíhal pod vedením ing. D.Fojtíka a J.Fojtíka. Figurování se ujali p. M.Auterský a ing. D.Fojtík. Jako metodický poradce při nácviku chovnosti aktivně pomohl poradce chovu p. K.Archman. Nakonec sluníčko ukázalo svou tvář a majitelé se svými svěřenci se pustili do cvičení, aby ukázali, že i přes zimní prázdniny nezaháleli a nezapomněli co už umí, popř. se naučili ještě něco navíc a jsou připraveni na další výcvikovou sezonu a soutěžení. Sníh sice studil, ale většinou všichni boxeři ochotně cvičili, poslušně zalehli při odložení nebo přinesli aport. Objevili se i noví mladí jedinci, aby se seznámili s kamarády a podmínkami výcviku, který je v budoucnu čeká. Na akci nechybělo ani občerstvení, které zajistili manželé Dan a Iva Fojtíkovi. Myslím, že to byl i přes nepřízeň počasí pěkný výcvikový den.

Eva Šimková

  

            

 

ZKOUŠKY 13.listopadu 2004

 

 

               

VÝCVIKOVÝ VÍKEND 2004  - HOTEL HÁJEK

Protože se letní tábor velice vydařil, rozhodli jsme se sejít opět druhý zářijový víkend na stejném místě, ve stejné sestavě a ještě jednou a naposledy před zimním odpočinkovém období, zdokonalit a dopilovat naše celoroční snažení, které ne vždy a ne pro každého bylo úspěšné. Ale taková je kynologie.

A už se těšíme na příští rok!

          

LETNÍ VÝCVIKOVÝ TÁBOR 2004  - HOTEL HÁJEK

V srpnu se každoročně schází milovníci a přátelé psů na týdenním výcvikovém táboře. Volba místa padla opět na krásnou krajinu okolí Šťáhlav, na bungalovy hotelu Hájek. Toto místo je ideální k odpočinku, relaxaci a též k výcviku našich miláčků.

Každý den začínáme sedmou hodinou ranní v doprovodu našich "rádců" - Jindry, Dana Fojtíků a Karla Archmana u řeky Úslavy trénováním stop. Po nočním hodování, zpěvu a zábavě u táboráku se nám mnohdy nechce z vyhřátých postelí, ale po příjemné ranní procházce pak nikdy nelitujeme. A když k tomu přidáme ještě dobrý stopařský výkon našich miláčků - co více si přát. Od deváté hodiny nastupujeme ve dvojicích - již posilněni vydatnou snídaní - k dalšímu bodu dne - výcviku poslušnosti. Je to velmi dobrý trénink na závody, neboť musíme čelit zkušeným očím psovodů a naši pejsci nám to často neulehčují. Kolem dvanácté následuje oběd v hotelu Hájek a potom relaxace a načerpání sil na večerní obrany a radovánky. Do 19. hodiny máme program volný, ale přesto pestrý a nabitý - příroda láká k procházkám, jízdě na kole, k možnosti zahrát si tenis, volejbal, golf, k prohlídce zámku Kozel, či jeho zámecké zahrady. V sedm hodin večer jsou naši miláčci připraveni na nejsledovanější a nejoblíbenější část výcviku - na obrany. Jako každý rok je z větší části zajišťuje figurant plzeňské pobočky - Dan Fojtík. Jeho týdenní úsilí je na našich pejscích vždy znát.

Tento týden je vždy dobrou přípravou pro podzimní období závodů a zkoušek, ale také dobrou relaxací a načerpání sil a energie nás, psovodů, do běžného života.

 

                 

 

 

    

JARNÍ ZÁVOD PSŮ  SLUŽEBNÍCH PLEMEN - 2003

 

JARNÍ ZÁVOD PSŮ  SLUŽEBNÍCH PLEMEN - 2003